Welkom in het gastenboek

Wij vinden het leuk als u een berichtje achterlaat. Alvast hartelijk dank

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Marianne en Nico Gemser, 29. feb, 2020
Lieve Mario en Jeannine, op 23 februari is onze Dòris Day 2 jaar geworden en samen met Benjamin, onze cocker hebben we dat natuurlijk uitgebreid gevierd! En voor het eerst in onze nieuwe huis in Beetsterzwaag. De honden hebben inmiddels al veel kilometers liggen in het bos waar we alle dagen fikse wandelingen maken, we hebben allemaal een puike conditie gekregen, hoor! Lieve groet van Nico en Marianne, Dòris en Ben
Geschreven door Frisca Knoben, 22. mrt, 2019
Hoi allemaal,
Vandaag, 22 maart 2019, vier ik mijn 1e verjaardag! Vanmiddag ga ik weer lekker door het bos struinen, altijd leuk!
Ik wens mijn zus Molly en mijn broers Teun en Harry een fijne bassetverjaardag toe!
Woef woef,
Sjnoebel
Geschreven door Frisca, 23. nov, 2018
Hallo allemaal,

Vandaag heeft Sjnoebel de Loonse en Drunense duinen ontdekt. Wat een prachtig stukje Nederland! Sjnoebel vindt zand, het bos en andere honden erg leuk. Moe, maar voldaan is ze nu een tukje aan het doen op de achterbank van de auto, want vermoeiend is zo'n middag wel!

Lieve bassetgroeten uit Brabant.
Geschreven door Frisca, 15. nov, 2018
Hallo allemaal,

Onze Sjnoebel is al bijna 8 maanden oud!
Een lieve, ondeugende basset die het prima naar haar zin heeft. We zijn erg blij met elkaar!
Aan zee op het strand vindt ze heerlijk, maar het is geen "zeehond"! Volgend weekend heeft ze weer een heerlijk uitje naar de duinen in Brabant!
Haar volgende uitje is de basset winterwandeling op zondag 9 december. Tot dan!
Dikke bassetgroeten uit Limburg.
Geschreven door Frisca, 22. jul, 2018
Sjnoebel heeft de eerste puppycursus (de kleuterschool, is met name spelen met andere honden, wennen aan vreemde voorwerpen) al doorlopen! Ze vond dit heel leuk, maar wat ben je moe na een uurtje school!
Geschreven door Frisca, 22. jul, 2018
Vandaag, 22 juli 2018, is Sjnoebel precies 4 maanden oud. Ze woont al weer 8 weken bij ons in Obbicht. Ze is inmiddels al aardig gegroeid! Favoriete hobbies: graven in de tuin, spelen en dutten. Ze heeft echt haar plek bij ons gevonden! We doen het goed samen!
Geschreven door Frisca, 18. jun, 2018
Sjnoebel speelt heel graag met al haar speeltjes en knuffels.
Een zeer actieve basset!
Geschreven door Frisca, 18. jun, 2018
Sjnoebel heerlijk aan het relaxen.
Live is wonderful!
Geschreven door Frisca, 18. jun, 2018
Sjnoebel woont sinds 3 weken bij ons in Limburg en ze is al helemaal gewend! Ze weet haar heerlijke kussens binnen en buiten prima te vinden. Ze rent en speelt heerlijk in onze tuin. Ze verstaat inmiddels ons mooie Limburgs! Wij vinden het weer heel fijn en erg gezellig een basset in huis te hebben. Kiki en Baruch, het gaat okidoki met jullie mooie dochter. Sjnoebel geeft jullie een heel dikke poot.
Geschreven door Frisca, 12. mei, 2018
Donderdag 10 mei weer naar Sjnoebel gaan kijken! Sjnoebel en haar zus zijn dol op gekookte kipfilet en groeien nu ook lekker net als hun broers. Het is een leuk kwartet!
Ik had weer een paar gezellige hondenuurtjes.
Ik heb nog gezellig geluncht met Mario en Jeannine, twee dames en aardig wat bassets. Gastvrije en lieve mensen, dat zijn Mario en Jeannine.
Jeannine, je hebt weer leuke foto's van Kiki en haar 4 pups op jullie site gezet, leuk voor ons familiealbum "Sjnoebel met haar moeder Kiki, haar zus en broers".
Zaterdag 26 mei is het dan zo ver, we nemen Sjnoebel mee naar huis en gaan samen een mooie toekomst tegemoet.
Lieve groetjes uit Obbicht.
Geschreven door John en Frisca, 30. apr, 2018
Hoi Mario,

Gisteren Sjnoebel, haar zus en broers samen met hun moeder Kiki weer gezien en geknuffeld. Heerlijk was dat weer! Het liefst kwam ik elke dag eventjes langs, maar vanuit Zuid-Limburg helaas niet te doen... Volgende week donderdag ben ik er weer en dan 2 weken later halen we onze Sjnoebel op om bij ons te komen wonen! Spannend, leuk, maar toch ook altijd een beetje triest haar "weg te plukken" uit haar vertrouwde omgeving. Dat haar nieuwe plek maar snel haar THUIS mag worden, want wij zijn er helemaal klaar voor, Sjnoebel is meer dan welkom!

Lieve groetjes uit Obbicht van John en Frisca.
E-mail:
Geschreven door Nico en marianne, 26. mrt, 2018
Lieve Mario en Jeannine, wat hebben we genoten van de mooie foto’s van de pups van Janneke, en natuurlijk komen we binnenkort weer om ze te knuffelen. Een lieve groet uit IJmuiden van Nico en Marianne
Geschreven door Deborah Bijl, 25. mrt, 2018
Lieve Mario en Jeannine, gefeliciteerd met jullie prachtige pups van Janneke en Kiki.
Super mooie en schattige foto's.
Groetjes van Deborah, Carsten en Myrthe en een pootje van Luna.
E-mail:
Geschreven door Deborah Bijl, 30. okt, 2017
Lieve Mar ik en Jeannine. Wat geweldig, gefeliciteerd. Zullen vast weer prachtige en lieve pups worden. Dikke kus van Deborah, Carsten , Myrthe en een pootje van Luna voor haar moeder
E-mail:
Geschreven door Fam. Smetsers, 1. mei, 2017
Hoi Mario en Jeannine,
Wat een leuke foto's weer.
En wat zien ze er allemaal lief uit zeg! Ook gezellig met heel de kroost buiten. En wat schattig, Leentje samen met papa, super lief!
E-mail: